NEGLESYSTEMER

Hvad er forskellen på Shellac /Gelish lakkerne ?
 
Shellac har 42 farver 
Gelish har 146 farver , blandt andet Neonfarver ;0)
 
 
Gelish Gel Polish
 
Performs like gel, applies like polish.
 
Gelish holder lige så godt som en gelebehandling. Det er en 3-free soak-off gel - hvilket betyder, at den er fri for Formaldehyd, Toluene & DBP (dibuthyl phthalater), som er stoffer, der er kendt som stærkt allergifremkaldende. Gelish er en opløselig gele (tages let af på blot 15 min.)
Den er lige så tynd som en neglelak, når den lægges på neglen. 
Gelish har simpelthen formået at  have den lækreste farvekort , indtil videre ca.146 forskellige farver har de fundet frem til. Og Neonfarver ;0)
 
Denne nye gel-lak  holder i op til 21 dage uden at skalle. Samt den bliver ved med af være flot uden at miste glansen. Gelish hærdes i UV-lampe. Og er helt tørre efter behandlingen. 
Er det ikke Fantastisk ;0)
 
Shellac
 
Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak . 
Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.
Shellac kan for nogle være en form for neglebeskyttelse. Shellac får også ligesom Gelish, et spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.
 
Shellac™  fjernes nemt på 10 minutter. Ingen filing er nødvendig. 
Neglene svøbes i individuelle Shellac Remover Wraps - integrerede bomuldsrondeller, der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone, som kun kommer i berøring med neglen.
 
Hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. 
Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans. That's why we love shellac to ;0)
 
Når alt kommer til alt...
 
Så mener vi her hos Nailfix at Shellac og Gelish begge er fantastiske produkter på hver deres måde og for os er konceptet det samme.
Både Gelish og Shellac er hybrid-lakker, dvs. en blanding mellem neglelak og gele.  
Gelish holder i ca. 3 uger , Shellac holder 2-3 uger. De har lækre farver.
De lægges på som en lak, hærdes i UV-lampe. 
Efter behandling er man ready-to-go ;0) - ingen ventetørretid. 
Samt de har glans og holdbarhed som en gelé. Det er simpelthen så skønt !
 
 
Der skal ikke være nogen tvivl om hvor begejstret Nailfix & Beauty er for begge af disse produkter.
We loooooove Shellac and Gelish !! ;0)
Forskellen på de 3 neglesystemer
 
Jeg bliver tit spurgt om hvad er forskellen på de forskellige neglematerialer. Derfor har jeg skrevet de mest brugte teknikker. Der findes overordnet 3 systemer til forstærkning og forlængelse af neglene, og dit valg bør i høj grad afhænge af dit temperament og dine ønsker til holdbarhed og udseende:
 
VÆSKE & PULVER-systemer (populært kaldet AKRYL) som er den klart stærkeste for negleforlængelser, men har den ulempe at pålægningen er forbundet med lugtgener (væsken lugter).
 
GELE-SYSTEMER, hvor der anvendes ultraviolet lys i forbindelse med pålægningen. Det er lugtfrit, men ofte også mindre holdbart end akryl. Gelé har tillige den fordel, at det føles lidt lettere end akryl. Dette materiale brændes sammen med din negl. Nogle kan mærke varmen fra UVlampen, så det kan godt give en brændende følelse. Men det er i nogle tilfælde.
 
GLASFIBER-PULVER eller Dip-inn (Lim- eller resin-baserede systemer) der er meget nemme at lægge på. Og minder om akrylen, dog lugter det ikke på samme måde som akrylen. Dette materiale har du selv mulighed for at fjerne med ACETONE.
NAILFIX & BEAUTY by SOL QUITO | ESPLANADEN 5, ST.TV, 1263 KØBENHAVN K  | Tlf.: 52 3000 54