AFTAGNING AF OPBYGGEDE NEGLE

Vigtigt: Dette gælder kun GLASFIBER/DIP-IN-NEGLE Materialer.
Bemærk kommentar omkring gelénegle nederst på siden.
 
Hvis du ønsker at fjerne pålagt materiale, kan du altid få det gjort hos en professionel negletekniker. Hvis du benytter en korrekt uddannet negletekniker, vil det altid være den mest skånsomme måde, og husk, at negleteknikeren aldrig må file på dine naturlige negle. HUSK svider det, brænder det eller gør ondt? Sig fra - for det må det ikke gøre. Så er man nemlig igang med at file i din naturlige negl. Så STOP NEGLETEKNIKEREN, inden at det er for sent!
 
Hvis du selv vil fjerne materialet skal du afsætte ca. 45 minutter til 10 negle og følge nedenstående fremgangsmåde. 
Du skal bruge ren acetone og acetonen skal have stuetemperatur.
  1. For hver finger gør du et lille stykke staniol klar.
  2. Tag en vatrondel og væd den med acetone.
  3. Placér vatrondellen oven på den første negl og pak hurtigt fingeren ind i staniol så det ikke drypper.
  4. Vend staniolet således at den blanke side vender ind mod fingeren, da staniolen skal holde på varmen.
  5. Fortsæt med en ny vatrondel på næste finger til alle dine fingre er pakket ind i staniol.
 
Du kan evt. købe tip-remover hos Nailfix, dette er specielt udviklet til at fjerne neglematerialet skånsomt. Det er hurtigere at arbejde med. Man skal også bruge en evt. slidt sandfil samt en materialeskraber (træpind), vatrondeller og staniol. Efter ca. 10 minutter fjerner du stanniol og vatrondel fra den første finger, og skraber forsigtigt det opløste materiale-lag af med træpinden.
 
Pas på ikke at komme under løse kanter når du skraber. Din naturlige negl kan blive skadet hvis du hiver eller river materialet af neglen. Gentag punkterne for hver finger ind til alt materiale er skrabet af. Hvis der fortsat sidder materiale tilbage, pakker du blot fingrene ind igen som beskrevet ovenfor.
 
  • Efter aftagning vaskes neglene grundigt.
  • Neglene files til og masseres med rigeligt NEGLEOLIE for at genopbygge fugtighed og fleksibilitet i neglene.
Når du har fået fjernet materialet, kan der gå op til 14 dage inden dine naturlige negle føles helt normale. Det skyldes, at dine naturlige negle har ligget beskyttet under materialet, og at keratinlaget derfor ikke forhornes på samme måde. Dette er helt naturligt og betyder intet. Brug godt med negleolie og evt. en negleforstærker.
 
GELÉ-NEGLE: Du kan ikke altid anvende acetone på gelénegle. Spørg derfor altid din negletekniker inden du går igang.
Gelénegle skal tillige ofte files ca. 50% ned inden du påbegynder processen, da det ellers vil tage for lang tid. Er du ikke vant til at file uden at file på din naturlige negle, anbefaler vi at du får geléneglene fjernet hos din negletekniker.
 
NAILFIX & BEAUTY by SOL QUITO | ESPLANADEN 5, ST.TV, 1263 KØBENHAVN K  | Tlf.: 52 3000 54